Wij zoeken

Vrijwilligers & Freelancers:

  • Animatoren, hoofd animatoren & instructeurs die Yomi activiteiten willen begeleiden. Ervaring met tactiel spel of rollen hoeft niet, maar uiteraard moet je er wel interesse in hebben >> schrijf je hier in.

  • Junior en senior begeleiders (freelance) die interesse hebben in onze tactiele benadering en specifieke (soft skill) programma's op individueel en groepsniveau kunnen begeleiden, voor diverse doelgroepen (jeugdwerk, onderwijs, nieuwkomers, LGBTQIA+, bijzondere jeugdzorg, bedrijfsomgevingen, ...). Ervaring met "rollen" is geen must (wel bereid zijn om het tactiele te omarmen en hierin de nodige vaardigheden te ontwikkelen). Ervaring met actieve en relationele (reflectie-) processen, vormt wel een mooie plus.


Bestuurders

Yomi is een jonge vzw en zal zich de komende jaren meer en meer positioneren als landelijk (experimenteel) jeugdwerk. De kern van Yomi blijft evenwel onveranderd, namelijk het nadenken over de uitdagingen, kansen en valkuilen van Tactiel Spelen (TS) en de groepsdynamische speel- en leerprocessen. Iedereen die Yomi een warm hart toedraagt, kan zich kandidaat stellen. We voorzien een 4-tal vergaderingen per jaar. Er is evenwel geen vergoeding voorzien. Bestuurders kunnen uiteraard wel deelnemen aan het aanbod en worden prima verzekerd voor hun taak. Interesse? Aarzel dan niet en stuur ons vandaag nog een bericht.