Samen op pad?

02-04-2020

Yomi gaat over elkaar ontmoeten. Durven de interactie aan te gaan en op een speelse, actieve maar veilige en respectvolle manier, durven te graven in jezelf en elkaar.

De voorbije jaren heb ik de mat gedeeld met honderden mensen (jong, minder jong, atleet, artiest, voeler, denker, ....) en 1 ding is duidelijk: het laat niemand onberoerd.

Om Yomi verder uit te rollen, ben ik al een tijd op zoek naar de juiste persoon. Ik wil niet over een nacht ijs gaan en neem hiervoor graag mijn tijd (alhoewel ik ook graag mijn buikgevoel volg).

Wie ik precies zoek, is moeilijk te omschrijven. Een poging. Iemand die krachtig in haar leven staat, maar toch voldoende flexibel is om te relativeren. Een vrouw die tactiele zaken belangrijk vindt (en er misschien ook wel wat over kan vertellen en weet). Iemand die kan sturen en faciliteren, maar vooral wil spelen en de ander wil uitdagen tot meer. Ideaal, stoeit/rolt zij nu al met iedereen die ze ontmoet (kind, partner, vriendin, ...), op een sportieve manier, of voor het plezier.

Het is vooral iemand die dit leest en denkt: "Bring it on. Let's roll!".

Wil je hier toch eens graag over babbelen (of rollen), laat dan zeker van je horen: info@yomi.be