Mat-verkenningen


Mat-verkenningen

Het rollen prikkelt en je wil het graag ervaren. Een mat-verkenning van 2u is de oplossing. Wij geloven erg in een kleine set-up. Tijdens een sessie van 120 minuten, ga je alleen of samen met andere rollers en een ervaren Yomi-begeleider de mat op. Je ontdekt de (zachte) kracht en nuance van het fysiek/tactiel contact. Leren impulsen geven en ontvangen. Prikkels een plek geven. Durven ondergaan en initiëren. Spelen! Maximaal rollen en kleine reflecties staan op het programma bij deze eerste initiërende kennismaking.

De sessies kunnen opgevat worden als mat initiaties of verdiepende struggles die worden herhaald (bijvoorbeeld als alternatief of aanvulling voor verdedigingstechnieken). De matsessies kunnen worden ingezet als weerbaarheidstrainingen, time-out reflecties, group boosters, ... Een concreet traject wordt in onderling overleg bepaald.

Tarief netwerk: €27,50 per persoon (minimum 1 jeugdwerker)
Anderen: €45,00 per persoon

Doelgroep: jeugdwerkers, begeleiders, leerkrachten, outreachers, coaches, handhavers, cultuur educatieve medewerkers, podiumkunstenaars, leefgroep- en internaatbegeleiders,  ...