Wat anderen ervan vinden

Female, 28, performer, Israel

I think nowadays people are missing a huge verity of physicality by keeping some of it only to a partner.

Vrouw, 40, Lier

Zeer bevrijdende ervaring die het kind dat je vergeten was te zijn terug naar boven brengt. Het spel wordt begeleid op een respectvolle manier met veel aandacht voor je persoonlijke grenzen. Een aanrader voor al wie graag in contact staat met het gehele lichaam op een speelse manier.

Female, 30, actrice, Amsterdam/Antwerpen

I was invited by the fascinating @explorationyomi to come and "roll". And I did. In a world where communication, trust, boundaries and intimacy have become strange or even intimidating concepts, I found this experience to be liberating. I am very grateful for this encounter and sincerely recommend to take the leap if you're tickled..."

Female, 26, performer, Finland

I think Yomi can be good for any person, who wants to learn about themselves and
deepen their understanding of their own strategies and physical/social limits. In my
experience as a dancer and actor, I would also consider it as a good contribute for
those, working on body practises, performing, arts, teaching for groups or those
who are interested about human behaviour in general

Vrouw, 28, Nederland

Voor mij is de worsteling de max. Ik focus mij puur op grappling en kan me volledig uitleven op de mat. Ik voel me niet zo thuis in de traditionele sportclub en ben dus erg blij met dit veilig en respectvol alternatief.

Vrouw, 32, Sint-Truiden

Manager / Bedrijf

Zowel op fysiek als op mentaal vlak erg bevrijdend. Even "loslaten" en gewoon je instinct volgen. Ik ben fan!

Vrouw, 45, Blaasveld


Mike is een hele betrouwbare, spiegelende, invoelende facilitator voor de "rolsessies" bij Yomi. hij begeleidt en "holds space" op een integere manier doorheen het proces van rollen, playen, vechten,... en jezelf daarin onderzoeken en tegenkomen.

Female, 26, performer, Sweden

Yes, it's pretty simple in it's foundation, but it's actually something I would never do spontaneously with someone, and I'm very grateful for this experience.

Vrouw, 43, Limburg

Yomi is me totaal onbekend. Heb het opgezocht en ziet er wel leuk uit, zou me wel kunnen liggen.

Vrouw, 36, Iddergem (O-VL)

Het concept spreekt me erg aan, zeker omdat het een combinatie van een fysieke en mentale 'struggle' is.

Vrouw, 36, Waregem

Ja, dit spreekt me al een tijdje aan en was op zoek naar iemand om dit eens mee te doen. Het bleef in mijn hoofd rondzwerven sinds ik jouw pagina gezien had.

Vrouw, Antwerpen

Waarom Yomi? Vertrouwen in de tegenpartij. Een nieuwe ervaring (spannend). Fijne herinneringen aan jeugdig stoeien met broers en later ook stoeien met partner. Eerdere ervaring met vechtsport. Een - waarom niet - gevoel.

Vrouw, Berchem

Yomi is spel, plezier, emotie, kracht en sensualiteit. Het is het aftasten van grenzen, kwetsbaarheid en weerbaarheid. De intimiteit van het een op een contact maakt het tot zowel een ontroerende als confronterende belevenis. Yomi opent je op een respectvolle, veilige maar ook onpersoonlijke manier, het gaat niet over wie het opwekt maar wel over wat er aan de oppervlakte komt. Elke werkelijk gevoelde emotie leidt uiteindelijk naar ontspanning en vrijheid.

Female, 28, actress, Finland


I enjoy your ways of working, that you are really engaging this practice and it a really
good that you have created this form of sharing information. We need deep
engagement. Practice shows a way. It's important to investigate the new ways of
being. How to sense the other- how to sense and share information without words

Female, dancer, Amsterdam

I was really impressed by how intense the body communication can be, even without knowing someone before. I was also impressed by how I felt regressing to childish memories and way of feeling my body and the body of another person. More animal, so to say, without any preconditioned expectations. I had also the feeling that we knew each other a bit more after it. Yomi really destroyed social conditioning.

Danseres, Antwerpen

Ik kon als danser diep gaan, zonder me te bekommeren om het technische. Het voelde veilig en respectvol aan en dat zorgt snel voor vertrouwen. Body dynamics pur sang