Wat anderen vinden

Muriëlle, 46, België

Therapeute


Mike is een hele betrouwbare, spiegelende, invoelende facilitator voor de "rolsessies" bij Yomi. hij begeleidt en "holds space" op een integere manier doorheen het proces van rollen, playen, vechten,... en jezelf daarin onderzoeken en tegenkomen.

Jessica, 34, Nederland

Manager


Its a fun way to connect through play and physical contact. Both with myself and the other. I have found it helpful to get more in contact with my emotions and to feel more in tune with my body.

Joyce, Nederland

Coach

Mike challenges you and supports you at the same time, to come out of your physical comfortzone. An opportunity to get in touch with your strength ánd your vulnerability. Very refreshing, healing and fun. Thank you so much for your time, care and attention!

Tyra, 26, Zweden

Artist

Yes, it's pretty simple in it's foundation, but it's actually something I would never do spontaneously with someone, and I'm very grateful for this experience.

Floor, 24, België

Danseres

Ik kon als danser diep gaan, zonder me te bekommeren om het technische. Het voelde veilig en respectvol aan en dat zorgt snel voor vertrouwen. Body dynamics pur sang

Vita, 40, België


Zeer bevrijdende ervaring die het kind dat je vergeten was te zijn terug naar boven brengt. Het spel wordt begeleid op een respectvolle manier met veel aandacht voor je persoonlijke grenzen. Een aanrader voor al wie graag in contact staat met het gehele lichaam op een speelse manier.

Giny, 47, België

Coach

Yomi is spel, plezier, emotie, kracht en sensualiteit. Het is het aftasten van grenzen, kwetsbaarheid en weerbaarheid. De intimiteit van het een op een contact maakt het tot zowel een ontroerende als confronterende belevenis. Yomi opent je op een respectvolle, veilige maar ook onpersoonlijke manier, het gaat niet over wie het opwekt maar wel over wat er aan de oppervlakte komt. Elke werkelijk gevoelde emotie leidt uiteindelijk naar ontspanning en vrijheid.

Nora, 30, Nederland

Manager

Voor mij is de worsteling de max. Ik focus mij puur op grappling en kan me volledig uitleven op de mat. Ik voel me niet zo thuis in de traditionele sportclub en ben dus erg blij met dit veilig en respectvol alternatief.

Maayan, 28, Israël

Performer

I think nowadays people are missing a huge verity of physicality by keeping some of it only to a partner.

Nella, 26, Finland

Performer

I think Yomi can be good for any person, who wants to learn about themselves and
deepen their understanding of their own strategies and physical/social limits. In my
experience as a dancer and actor, I would also consider it as a good contribute for
those, working on body practises, performing, arts, teaching for groups or those
who are interested about human behaviour in general

Hélène, 30, België/Nederland

Actrice

I was invited by the fascinating @explorationyomi to come and "roll". And I did. In a world where communication, trust, boundaries and intimacy have become strange or even intimidating concepts, I found this experience to be liberating. I am very grateful for this encounter and sincerely recommend to take the leap if you're tickled..."

Tanya, 32, België

Bediende


Zowel op fysiek als op mentaal vlak erg bevrijdend. Even "loslaten" en gewoon je instinct volgen. Ik ben fan!

Kristien, 43, België

Ambtenaar

Waarom Yomi? Vertrouwen in de tegenpartij. Een nieuwe ervaring (spannend). Fijne herinneringen aan jeugdig stoeien met broers en later ook stoeien met partner. Eerdere ervaring met vechtsport. Een - waarom niet - gevoel.