#StartToRoll

Rollen kan je leren!


Wil jij graag aan de slag met Yomi, de skill van het rollen?
Ben je een student of professional en benieuwd naar de diepere lagen van het rollen, stoeien & grappling en welke invloed het op jou en jouw professionele activiteit kan hebben?
Begeleid je groepen of cliënten of ben je actief in het jeugdwerk of kunsteducatie?
Actrice of performer en je bereidt een fysieke rol of performance voor?
Ordehandhaver en wil je werken aan jouw fysieke weerstand, zonder de typische "vechtsport" benadering?
Wil je meer speelsheid introduceren in je relaties (met partner of kind) en daadkrachtiger in het leven staan?
Hou je van een fysieke uitdaging, die ook mentaal een boost geeft?

Dan is het Start to Roll-traject wat voor jou.


Start to Roll is een traject van 4 privé rol-sessies van 90 minuten. Locatie: Yomi atelier in Antwerpen-Zuid.

Durven te spelen, te rollen is het uitgangspunt. Verwacht geen technische sessies, maar intense rol-momenten die het ganse Yomi spectrum bestrijken (stoeien, worstelen, playfight, primal touch, struggleplay). We leggen daarbij een focus op de afwisseling tussen de soft en de hard skills. Hoe ontwikkel je een eigen identiteit in de nabijheid met de ander?

Na het traject is jouw fysieke empathie voldoende aangescherpt om veilig, instinctief en empathisch te rollen met anderen en zal je meer inzicht hebben in het eigen lichaam én dat van de ander. Je (h)erkent de mogelijkheden van het rollen binnen de eigen praktijk. Check zeker onze pagina met vraag & antwoord om meer te weten te komen over Yomi. Het rollen is een skill dat heel je leven van pas zal komen.

Je kan op ieder moment instappen. De sessies worden in onderling overleg ingepland. Wij hebben een bijzondere focus op vrouwen en de LGBT+ gemeenschap.

Investering: 160,00 EUR (BTW inclusief, exclusief indien btw-nr.). Je betaalt na ontvangst van een factuur én voor de eerste sessie (betalen in 2 keer is eventueel ook mogelijk). Studenten tot 25 jaar betalen slechts 75,00 EUR voor het traject.

Meer info over de inhoud en leerdoelen vind je hier

Let's roll!