#StartToYomi

Het PRO-traject: "Start to Yomi", is een must voor elke eerstelijnshulpverlener, begeleider, personal trainer, ordehandhaver en (uitvoerend) artiest én de studenten uit relevante studiedomeinen (drama, dans, psychologie, beveiliging, onderwijs, orthopedagogie, verpleegkunde, ...).


  • Ben je student of professional en benieuwd naar de diepere lagen van Yomi, stoeien & grappling en wil je onderzoeken welke invloed het op jou en jouw professionele activiteit kan hebben?
  • Begeleid je groepen of cliënten of ben je actief in het jeugdwerk of de kunsteducatie?
  • Actrice of performer en je bereidt een fysiek uitdagende rol of performance voor? Of wil je als performer werken aan jouw tactiele identiteit.
  • Ordehandhaver, verpleegkundige, ... en je wil werken aan fysieke weerstand, zonder de typische "vechtsport" benadering?


Start to Yomi is een traject van 4 privé sessies van 120 minuten. Locatie: Yomi atelier in Antwerpen-Zuid.

Verwacht geen technische sessies, maar actieve rol-momenten die het ganse Yomi spectrum bestrijken (stoeien, worstelen, playfight, primal touch, struggleplay). We leggen daarbij de focus op de afwisseling tussen de soft en de hard skills. Hoe ontwikkel je een eigen identiteit in de nabijheid met de ander? We kijken beyond the fight.

Na het traject is jouw fysieke empathie voldoende aangescherpt om veilig, instinctief en empathisch te rollen met anderen en zal je meer inzicht hebben in het eigen lichaam én dat van de ander. Je (h)erkent de mogelijkheden van het rollen binnen de eigen praktijk. Check zeker onze pagina met vraag & antwoord om meer te weten te komen over Yomi.

Zelfs wanneer je zelf niet van plan bent om Yomi sessies aan te bieden, is het traject nuttig om jouw tactiele skills te ontwikkelen. Beschouw het als een persoonlijk & professioneel groeipad.


Je kan op ieder moment instappen. De sessies worden in onderling overleg ingepland.

Investering: 160,00 EUR (exclusief BTW indien BTW-nummer). Je betaalt na ontvangst van een factuur én voor de eerste sessie. Studenten tot 26 jaar betalen slechts 99,00 EUR (incl. BTW) voor het traject.

Na het traject ontvang je een certificaat en kan je Yomi integreren in de eigen professionele activiteiten. Je kan 1:1 rol-sessies aanbieden aan jouw cliënten, maar geen specifieke Yomi/rol-evenementen organiseren voor groepen.

Meer info over de inhoud en leerdoelen vind je hier

Let's roll!