About

Mike
Stichter
#intuïtief #empathisch #ondersteunend
#judo #atletiek #spel #groepsdynamica


Hoofdanimator & instructeur in het jeugdwerk. Mike begeleidde honderden kinderen, jongeren & hun begeleiders, tijdens vakanties in binnen- en buitenland, al dan niet met een specifieke zorgvraag. Hij was 5 jaar lang pedagogisch eindverantwoordelijke van een middelgrote speelpleinwerking en was verbonden aan de stedelijke jeugddienst. Na een korte tussenstop als jeugdconsulent van een gemeente, werd hij nationaal secretaris van een Vlaamse vzw die zich inzet voor kinderen en jongeren met een beperking. Hij was o.a lid van de Vlaamse Jeugdraad en de Vlaamse Onderwijsraad (VLOR). Naast het jeugdwerk, is Mike een ervaren cultuurmanager. Hij runde een artist booking agency en begeleidde jarenlang dj's en artiesten. Hij organiseerde tal van evenementen.

Mike heeft een atletiek (100m sprint) en judo achtergrond: zijn grootvader was één van de pioniers van het Belgisch judo (meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Felix_De_Smedt ). Hij heeft meer dan 15.000 rol- & speeluren op de teller.

Mike werkt aan de organisatorische en inhoudelijke uitbouw van de organisatie en focust zich o.a. op de projecten en de 1-op-1-trajecten.