Tactiele dialogen.

Individueel traject: 4 sessies van 120min + dagboekopdracht.
Doelgroep:
jeugdwerkers, (leefgroep-) begeleiders, handhavers, leerkrachten, ...
Begeleiding:
Mike
Tarief jeugdwerk:
€110,00
Anderen:
vraag een vrijblijvende offerte


De basis. Een reflectie en skill training voor elke jeugdwerker, therapeut, opvoeder, procesbegeleider, coach, handhaver & beweger die zich wil verdiepen in tactiel en fysiek spel en een unieke speelstijl en begeleiders attitude wil ontwikkelen. Stoeien als middel om te verbinden en de ander beter te begrijpen. Samen reflecteren over toepassingen en uitdagingen in de eigen praktijk (grenzen aangeven en benoemen, soft skills, intimiteit, impuls & prikkel, ...).

Begeleiders en hulpverleners uit het jeugdwerk, onderwijs en de (geestelijke) gezondheidszorg, maar ook handhavers en sportmedewerkers, hebben slechts beperkte tools en expertise ter beschikking om de impact en de mogelijkheden van tactiele zaken, volledig naar waarde te schatten en te faciliteren in formele (observatie, selectie, onderwijs, ...) en informele (jeugd(welzijns)werk, sport, ...) omgevingen.

Na het traject ben je in staat om comfortabel te rollen met anderen en het tactiele spel te lezen en te interpreteren. Je attitude als begeleider is aangescherpt en je skill set verruimd. Het traject zet in op maximaal spelen (play before technique), dus verwacht geen technische sessies, maar actief rollen, voelen, spelen & reflecteren met uw rol-genoten & de begeleider.

De skill training is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar is geen accreditatie om zelf Yomi sessies te organiseren of te delen met anderen.

Je kan doorlopend instappen in een individueel traject (jij+begeleider). De sessies vinden plaats in het Yomi-atelier te Antwerpen of op locatie.

Meer weten over de concrete leerdoelstellingen? Check onze ECTS-fiche