Tactiele dialogen

Tactiele dialogen.

Individueel traject: 4 sessies (4x90min) + eigen werk.
Inschrijvingsvereisten: professional of vrijwilliger uit relevante domeinen.
Verantwoordelijke: Mike
Individueel tarief: €260,00
Jeugdwelzijnswerk/Cultuurwerk: op aanvraag


De basis. Een competentie en skill training voor elke hulpverlener, jeugdwerker, therapeut, opvoeder, begeleider, coach, personal/sport trainer, handhaver & beweger die zich wil verdiepen in tactiel en fysiek spel en een unieke speelstijl en begeleiders attitude wil ontwikkelen. Stoeien als middel (SaM) om te verbinden en de ander beter te begrijpen. Samen reflecteren we over toepassingen en uitdagingen in de eigen praktijk (grensoverschrijdend gedrag, soft skills, intimiteit, ...).

Na het traject ben je in staat om comfortabel te rollen met anderen en het tactiele spel te lezen en te interpreteren. Je attitude als begeleider is aangescherpt en je skill-set verruimd. Het traject zet in op maximaal spelen (play before technique), dus verwacht geen technische sessies, maar actief rollen, voelen & spelen met een ervaren facilitator. Je ontvangt een attest van deelname.

Aangezien het een individueel traject is, kan je doorlopend instappen. De sessies vinden plaats in het Yomi-atelier te Antwerpen of in de organisaties zelf (bij langere periodes).