Yomi team


Mike VR
Yomi founder
#speelvogel #instinctmatig #empathisch #ondersteunend
#judo #atletiek #spelen #groepsdynamica

Hoofdanimator & Instructeur in het jeugdwerk. Mike begeleidde honderden kinderen en jongeren tijdens hun vakantie in binnen- en buitenland, al dan niet met specifieke zorgvraag. Hij was 5 jaar lang eindverantwoordelijke van een middelgrote speelpleinwerking in Vlaanderen. Daarna, werd hij nationaal secretaris van een Vlaamse vzw die zich inzet voor kinderen en jongeren met een beperking, binnen de omgeving van een mutualiteit. Naast het jeugdwerk, is Mike ook een ervaren cultuurmanager. Hij begeleidde jarenlang dj's en artiesten en organiseerde tal van evenementen. Nieuwsgierig? Check: www.liveproduction.be 

Mike heeft een judo achtergrond: zijn grootvader was één van de pioniers van het Belgisch judo (meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Felix_De_Smedt). Hij heeft meer dan 10.000 rol- & speeluren op de teller.

Mike ontwikkelt Yomi en werkt aan de verdere uitbouw van de organisatie. Hij focust zich o.a. op artiesten, die zich voorbereiden op fysieke producties, hun skills willen aanscherpen of fysiek willen ontprikkelen na een productie en ontwikkelde een reflectietraject op maat

Mieke B.
Tribe leader & Sr. facilitator
#empathisch #intuïtief #speelvogel
#danstheater #coaching #bodywork #spelen

Als kind 'rolde' ik vaak met mijn buurjongen. Wij hadden er alle plezier in, tot het duidelijk gemaakt werd dat het niet 'hoorde' voor een jongen en een meisje om 'zo' met elkaar te spelen. Dat werd meteen het einde van wat een onschuldige en erg natuurlijke fysieke interactie was tussen 2 kinderen.

In mijn volwassen leven kreeg spelen eigenlijk nog weinig plaats. Alles werd zo serieus. De komst van mijn kinderen bracht mij terug bij het plezier van stoeien, rollen, worstelen, uitdagen, ... genieten van het fysieke spel!

Door terug meer connectie met mijn lichaam te krijgen, ben ik mij vooral gaan toeleggen op dans, theater, yoga, bodywork, innerlijke alchemie en zo ook kwam Yomi op mijn pad. Een ware verademing voor mijn speelse en nieuwsgierige aard en voor mij een must om dit te delen met anderen, zodat we de wereld opnieuw wat speelser, vreugdevoller, meer open-minded kunnen maken.

Mieke geeft 1:1 sessies en begeleidt en ontwikkelt het netwerk van facilitatoren (de Yomi tribe). Interesse om zelf Yomi sessies te begeleiden? Contacteer Mieke en ontvang de info sheet of bekijk het schema van het traject hier.