Word vrijwilliger!

Yomi zoekt speelvogels!

Heb jij volmondig JA gedacht bij het bekijken van de foto hiernaast, dan ben jij de vrijwilliger-begeleider die we zoeken.

Yomi organiseert meerdaagse vakanties en activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar, al dan niet uit een specifieke doelgroep. We zetten daarbij onze unieke rol-methode in als rode draad. We werken meestal met kleine groepjes (4 tot 16 jongeren).

Hou jij van rollen/stoeien en ben je geïnteresseerd in de tactiele dynamieken die daarbij ontstaan? Ben je bereid om zelf ook te groeien en jezelf te versterken? Laat dan zeker van je horen.

We verwachten van alle vrijwilligers dat ze deelnemen aan een Tactiele Dialogen traject. Dit geeft de nodige handvaten om comfortabel te rollen. Yomi biedt dit traject gratis aan alle vrijwilligers aan. Je geeft natuurlijk zelf vorm aan je vrijwillig engagement en je neemt enkel deel aan de werking wanneer het jou past.

Het spreekt voor zich dat je als vrijwilliger goed verzekerd bent. Je ontvangt een volwaardige vergoeding van €35,00 per dag, maar je bouwt vooral mee aan een uniek en relevant jongerenproject. Alle kandidaten zijn minimum 18 jaar.