Yomi Certified Trainer

Wil jij graag aan de slag met Yomi?
Noemen mensen jou een speelvogel en schrik je niet van een fysieke (maar ook mentale) uitdaging?
Ervaren vrienden jou als empathisch en begripvol?
Word jij een beetje blij als je leest over de Yomi rol-methodiek...

Dan is dit het moment. We zoeken momenteel trainers/facilitators in Vlaanderen en Nederland. Het is dé kans om Yomi mee op de kaart te zetten.

Je krijgt de mogelijkheid om rechtstreeks met de Yomi founder te trainen en te exploreren, gedurende minimum 10u (5 x 2u sessies). We exploreren het open frame, zodat jij alle uitdagingen en valkuilen zelf kan ontdekken en ervaren. Het is zeker geen zweverig geheel en met momenten best pittig en fysiek uitdagend. Elke begeleider kan zijn eigen referentiekader integreren in de Yomi sessies en klemtonen leggen op bepaalde doelgroepen (jongeren, mannen, vrouwen, koppels, sporters, artiesten, ...).

Na de opleiding (en wanneer jij het wil), word je opgenomen in het team van Yomi facilitators en kan je in je eigen omgeving, studio, praktijk, atelier, ... Yomi sessies (1op1 of small groups tot 4 personen) faciliteren.

Investering: €475,00. Andere afspraken zijn mogelijk.

Je kan op ieder moment instappen (first come first serve). De sessies worden in onderling overleg ingepland. Mensen met  een achtergrond in begeleiding, psychologie, therapie, judo, grappling, acting, dance, ....worden extra aangemoedigd om deel te nemen. Voorlopig rekruteren we voornamelijk vrouwelijke kandidaten, om het evenwicht in het team te behouden en een bepaalde dynamiek te realiseren. Dit is uiteraard tijdelijk.

Er worden verdiepende modules ontwikkeld rond diverse onderwerpen, zodat je jouw expertise verder kan uitdiepen. Aangezien de Yomi methode nieuw is, zullen er zich steeds nieuwe opportuniteiten aanbieden.